Tjänster

När det är behov av att reparera smycken

Äger du en smyckesaffär där du inte kan reparera smycken så kan du få hjälp att reparera smycken via Sävsjöguld. Reparation av smycken kräver en exceptionell hantverksskicklighet och är inte något som alla kan utföra. Hos Sävsjöguld har du dessutom flera andra bra tjänster du kan ha nytta av om du arbetar du inom guld- och silverbranschen. Bland annat erbjuder de:

  • Egen tillverkning av smycken
  • Smyckesreparationer och gravyr
  • Smyckesomarbetningar

Sävsjöguld är ett företag som främst riktar sig till andra företag inom smyckesbranschen. De kan hjälpa dig att reparera olika typer av smycken, inklusive graveringsmöjligheter och möjligheten att omforma dem. Dessutom har de en egen tillverkning av unika smycken.

Smyckesreparationer

Smyckesreparation är ibland helt nödvändigt. Om du är verksam inom smyckesbranschen men inte har expertisen att reparera smycken, kan du tryggt vända dig till Sävsjöguld. Samarbetet med dem är klokt, eftersom de också erbjuder andra värdefulla tjänster.

Sävsjöguld har en särskild skicklighet när det gäller att omforma smycken. Det kan innebära att de smälter ner guld för att skapa något helt nytt eller att de omgestaltar en ring eller ett annat smycke på ett helt nytt sätt.

Reparationer av smycken är deras specialitet. Om du behöver hjälp med att reparera halsband, ringar, armband eller örhängen, eller om du är intresserad av skapandet av unika smycken, bör du vända dig till Sävsjöguld. De erbjuder även gravyrtjänster och gjutning av smycken.

Om du driver en smyckesbutik utan att vara en guldsmed själv, kan du dra nytta av den omfattande hjälp du kan få från Sävsjöguld. Du kan överlåta reparationer och till och med köpa in smycken från dem för att komplettera ditt sortiment.