Tjänster

En psykolog inom KBT i Malmö

Du känner säkert som många andra att livet inte är helt enkelt. Det är inget du ska skämmas för och försöka att dölja. Istället är det viktigt att du inser att du inte är ensam med att känna att livet är svårt och tufft. Upplevelser och känslor kan du ibland behöva hjälp med att hantera. Det är inget som man ska försöka att dölja utan försöka att ta itu med. En KBT psykolog i Malmö kan hjälpa dig att få de verktygen du behöver. För det är trots allt vad en psykolog finns här för att hjälpa dig med.

Du har alltid en möjlighet att kunna känna dig trygg och säker på det här viset. Då du får någon som du kan hantera dina svårigheter med. Där du kan känna att du äntligen får möjligheten du behöver att berätta om hur du känner. För det är inte alltid enkelt att känna sig trygg att berätta om sina känslor med människor man känner eller har i sin omgivning.

Psykologer inom KBT i Malmö

Dina upplevelser och känslor är viktiga och du ska inte tro att de inte är värda att känna. Du har rätten att känna hur du gör och det är något som är viktigt att komma ihåg. För det finns ingen anledning att du känner att du mår dåligt men inte vågar prata om det. En psykolog inom KBT i Malmö kan då hjälpa dig med det du tycker är svårt och tufft. För du har alltid möjligheten att känna att du har en väg framåt. Där du kan känna att du får precis den hjälpen du behöver och där du även får verktygen som kan hjälpa dig i vardagen.