HUR FÅR JAG MIN SKJORTA LEVERERAD?

Hur får jag min skjorta levererad?

Om du lägger din order före kl.14:00 CET på en arbetsdag, plockas, packas och skickas din order samma dag. När din order har skickats får du omedelbart dess sändningsnummer. Under hektiska perioder kan det ta ett par dagar extra för oss att skicka din order.

Vi använder oss av extra kraftigt emballage, speciellt utvecklat för leverans av premiumskjortor.

 

I Sverige använder vi oss av Postnord för leveranser. Postnord levererar ditt paket inom 1-2 arbetsdagar, beroende på var i landet du bor. Du får en sms-avisering så fort paketet finns att hämta ut hos ditt närmaste postombud.

Om du istället väljer alternativet Postnord hempaket, debiterar vi 220SEK extra. Leveranstiden är densamma, men paketet kommer att levereras till din dörr. Du får då istället ett sms från Postnord där du får uppge mellan vilka tider du vill att leverans ska ske.

 

För leverans till alla länder utom Sverige, använder vi oss av UPS som partner. Med deras tjänst Standard, är leveranstiden inom Europa 3-5 arbetsdagar. För mer exakta leveranstider inom och utanför Europa, besök www.ups.com.

 

Om ett paket inte hämtas ut inom satt tid och returneras till oss av transportören, kommer vi debitera dig som kund en ruterneringsavgift. Läs våra Villkor för mer information.

 

Om du inte är nöjd med din leverans, eller har några andra frågor, kontakta oss på webstore@oscar1949.se.

 

Nej tack

Få 10% rabatt, registrera dig för nyhetsbrev!