Vår / Sommar 2019

Säsongens kollektion är fotad i staden Como, Italien. Inspirationen från befolkningen såväl som stadens läge utgör en del av hjärtat i Oscar of Sweden, placerat i norra delen av Italien nära gränsen till Schweiz, precis så som tygerna är noggrant utvalda från dessa länder.

I kollektionen finns något som passar alla. Oavsett vilken skjorta du väljer, får du ett plagg där alla mönster, knappar, färger och kragar är framtagna med passion. Passion för hantverket, den tvinnade tråden och tygernas unika egenskaper. Genomgående får du ett plagg där varje handpåläggning, justering och komplettering är gjorda med passion och perfektionism. För att i slutändan kunna presentera ett plagg som vi med stolthet kan representera.

Nytt för i år är att vår avslappnade bowlingkrage nu finns i både lång- och kortärmat. Efter en fantastisk svensk sommar fick vi erfara att vi behöver fler avslappnade plagg. Vi fick också erfara att badshortsen är här för att stanna. De kommer i nya modeller, längder och varianter. Vi introducerar dessutom fler accessoarer under året då de har mottagits väl.

Vi hoppas att ni kommer att tycka om SS19 lika mycket som vi gör.

Nej tack

Få 10% rabatt, registrera dig för nyhetsbrev!