Spring / Summer 2018 SWE

Oscars vår/sommar kollektion 2018 andas och lever medelhavet – designad av vårt svenska designteam ger dig skjortorna semesterkänslan var du än befinner dig.

Du kommer helt säkert att uppskatta den mjuka bomullen eller linne tygerna och de lekfulla stora mönstren under en varm sommar dag.

Det var ingen tillfällighet att vi valde den lilla italienska staden Portofino som plats för fotningen av vår/sommarkollektionen.

Färgerna, stilkänslan, den dressade men ändå vardagliga stilen på kvinnor och män som går på strandpromenaden, det blå havet, uppskattningen av hantverket – den här lilla staden sammanfattar Oscar of Sweden och vad vi står för.

Även om det italienska modet inspirerade vår senaste kollektion, är det plaggen som gör vad vi är – stora mönster och skjortor med detaljer i klara färger. Och så klart bekväma att bära.

En annan härlig nyhet är att lansering av badshorts förra sommaren mottogs mycket positivt av våra kunder, fler med ny design kommer till den här sommaren. Så håll ögonen öppna för nyheterna nu när varmare dagar närmar sig.

Nej tack

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli först med att se nyheter och exklusiva erbjudanden