OM OSS | Oscar of Sweden

Oscar of Sweden

Oscar of Sweden är ett familjeägt företag som tillverkar och säljer moderiktiga skjortor till moderna och medvetna män. Oscar of Sweden har jobbat med hantverk, kvalitet och stil sedan starten i Borås 1949.

Dubbelt så många storlekar

Vi har inspirerats av vårt flera decennier långa arv för att göra passformen på våra skjortor ännu bättre. Med dubbelt så många storlekar att välja mellan blir det lättare för dig att hitta den perfekta passformen. Varje kragnummer är kopplat till en unik passform. Vi har lagt till singelstorlekar för att minska glappet mellan våra lite större storlekar. De storlekar vi lagt till är 37, 39, 41, 43, 45 och 47. Det innebär att skjortan kommer att passa perfekt, även om du behöver gå upp eller ner en storlek.

Kollektioner

Oscar of Sweden skapar klassiska skjortor med en twist. Det alla har gemensamt är att de är gjorda med fullt fokus på hantverk, design och kvalitet.

Only shirts since 1949

Vi har arbetat med skjortor i över 70 år och är fortfarande lika dedikerade till detaljerna.

När Oscar of Sweden grundades 1949, drevs företaget från en liten källare i Borås.

Idag säljs kvalitetsskjortor från Oscar of Sweden över hela världen, men designas fortfarande i Borås.

Vi är dedikerade till detaljerna. Varje söm, mönster, passform och snitt måste vara helt perfekt. Vi lämnar ingen detalj åt slumpen. Det ska både synas och kännas att du bär en skjorta från Oscar of Sweden. Därför lägger vi stor vikt i valet av exklusiva textilier, knappar och tråd till vävningsteknik och tvättning av tygerna. I tygväg erbjuder vi allt från linne till tvättat denim, chambray.

Det finns inga speciella tillfällen eftersom varje tillfälle är unikt och kräver sin skjorta. Därför har vi skjortor som passar för vardag, arbete, fest, bröllop, begravning eller andra stunder då din skjorta behöver vara stilren, uppklädd, preppy, elegant, sportig, ledig, eller bara snygg och bekväm.

Piece of Sweden

Kragarna är mindre, kortare och vi presenterar också en ny, dressad rund krage. Som vanligt lämnas ingenting åt slumpen när det gäller passformen. Slimfit befäster sin position i modesilhuetten och med vår fortsatta satsning på dubbelt så många storlekar genom singelstorlekarna ser det bättre ut än någonsin.

Kontakta oss

Oscar of Sweden AB
Bryggaregatan 8, Borås, Sweden

Kundservice: 

Epost: webstore@oscar1949.se

Organisationsnummer
556988-1278

 

Nej tack

Få 10% rabatt, registrera dig för nyhetsbrev!